Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "Ni" [numeris 28],
Cheminis elementas, kurio simbolis "No" [numeris 102],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Be" [numeris 4],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Bi" [numeris 83],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Bk" [numeris 97],
Girininkijos g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
Lankų g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
Moletūno g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
Naujakurių g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
S. Dariaus ir S. Girėno g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 cukinija Marinatui: 1 pundelis krapų 2-3 skiltelės česnako 2 šaukštai medaus 2-3 šaukštai acto 100 ml augalinio arba alyvuogių aliejaus Druskos ir pipirų pagal
skonį
Gaminimas: Cukiniją nulupti ir sutarkuoti burokine tarka. Galima ir smulkiai supjaustyti. Susmulkinti krapus, česnaką ir išmaišyti su medumi, actu, aliejumi ir prieskoniais: druska ir juodaisiais pipirais. Cukiniją užpilti marinatu ir palaikyti šaldytuve 2-3
val. Šios cukinijų salotos labai tinka prie mėsos ar žuvies. Taip pat labai skanios ir vienos :) Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar
varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Cukinijos, 1,5 kg Česnakai, 100 g Krapai, 50 g Cukrus, 2 šaukštai Druska, šaukštas Aliejus, 0,5 stiklinės Obuolių acto, 100 ml
Gaminimas: Susmulkinkite česnakus,
krapus ir kubeliais supjaustytas cukinijas sumaišykite su cukrumi, druska, aliejumi ir actu. Palaikykite 2- 3 valandas. Tada sukrėskite į paruoštus stiklainius ir pakaitinkite. 0,5 stiklainius- 20 minučių, 1 l stiklainius- 30 minučių. Sandariai uždarykite.
|
|
|
|
|