Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokia auksciausia temperatura, uzfiksuota zemes pavirsiuje (Libijoje) (xx.x) ,
Kaip romenai vadino dabartine Prancuzija ir siaures Italija,
Kaip vadinama plokstuma, kuri vairuoja jachta,
Sis zveris sventajame raste minimas kaip klasikinis drasos, jegos, kovos, kilnumo ir ziaurumo simbolis,
Rusu rasytojas, romano? Meistras ir Margarita" autorius,
Pažangos g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Pienių g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Pylimo g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Plento g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Pramonės g., Jonavos m., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg patisonų (maždaug) 1 skiltelė česnako Kelios petražolės 1 sauja nemaltų pipirų 1 litras vandens 1 šaukštas druskos 1 šaukštas cukraus 1 šaukštas
acto
Gaminimas: Patisonus nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais (jeigu jie nuskinami maži, tuomet galima nepjaustyti - čia pagal stiklainio dydį ir jūsų norus). Jeigu didelės sėklos, geriau išpjauti. Į stiklainius dėti smulkintus česnakus, kelis pipirų žirniukus ir šakelę
petražolių. Tuomet iki viršaus dėti patisonus. Vandenį su actu užviriname, dedame cukraus ir druskos, gerai išmaišome. Virintu marinatu užpilame patisonus ir sandariai uždarome stiklainius.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Jaunų patisonų Marinatui: 3 litrų vandens 1,5 stiklinės acto, 9 % 3 valgomųjų šaukštų druskos 3 valgomųjų šaukštų cukraus 4 skiltelių
česnako Kelių krapų šakelių Kelių grūdelių kvapniųjų ir juodų pipirų
Gaminimas: Patisonus nuplaukite ir nuplikykite verdančiame vandenyje 1-2 min. Iš karto atvėsinkite šaltame vandenyje ir nusausinkite. Į švarius stiklainius sudėkite česnako skilteles, krapų
šakeles, užpilkite išvirtu ir atvėsintu marinatu, pridenkite dangteliais ir sterilizuokite 3l stiklainius -15 min., 1 l - 10 min., 0,5 l - 8 min. Sandariai užsukite.
|
|
|
|
|