Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Marinuoti NEMATEKO sparneliai  , 1 kg
Šoninė, pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui
Šparagai, kiekvienam vištos sparneliui
Alyvuogių aliejus, 1 šaukštas
Druska, truputį
Juidieji malti pipirai, truputį
Laimo sultys, 1 šaukštas
Mėtų lapeliai, smulkinti, keletas
 


Gaminimas:
Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje  kol gražiai apskrus. 
Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:

Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių. 

Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį  ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).
Skanu ir paprasta! :)
 
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai