Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g kiaulienos nugarinės

Marinatui:
Taurė raudonojo vyno;
2 šaukštai medaus;
4 česnako skiltelės;
čiobrelių;
juodųjų pipirų ir druskos;
100 g aliejaus

Gaminimas:
Česnakai susmulkinami, prieskoniai, vynas, aliejus, medus sumaišoma. Supjaustyta gabalais mėsa užpilama marinatu ir parą laikoma uždengta šaltoje vietoje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai