Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 litras vandens
1 stiklinė acto (gali būti mažiau 3/4 stiklinės)
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai druskos
1-2 morkos
1-2 svogūnai
1 saujelė lauro lapų
1 saujelė krapų
Juodųjų pipirų žirnelių - truputį


Gaminimas:
Užpilo užtenka 2,5 kg agurkų.
Į puodą supilkite vandenį. Kai vanduo užvirs suberkite cukrų, druska ir supilkite actą. Virkite apie 5 minutes.
Į stiklainius sudėkite prieskonius: juodųjų pipirų žirnelių, lauro lapą, krapų, kelis griežinėlius morkų ir svogūnų. Gerai nuplautus agurkus sudėkite į stiklainiukus. Marinatą supilkite į stiklainiukus ant agurkų.
Stiklainius statykite į puodą su vandeniu. Vanduo turi apsemti stiklainiukus (žinoma ne ik pat viršaus:). Uždėkite dangtelius (tinka tiek paprasti, tiek užsukami) ir kaitinkite nuo vandens užvirimo apie 15 minučių. Užsukite.
Štai ir viskas :)
Skaniausi konservuoti maži agurkėliai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai