Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Istaiga, kur renkami, laikomi ir rodomi ivairus meno kuriniai,
Istaiga, kur uz mokesti gyvena vienisi seni zmones,
Istaiga, kurioje kerpames,
Istaiga, kurios pagrindine veikla - teikti formaliojo ugdymo, mokymo, studiju arba neformaliojo svietimo paslaugas,
Istaiga, laikanti senus dokumentus,
Putinų g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Rasos g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Saulės g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodininkų g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodintojų 1-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g veršienos išpjovos 70 ml baltojo vyno 60 ml aliejaus 2 citrinos 2 skiltelės česnako šaukštas stambiai maltų juodųjų pipirų druskos petražolių
papuošti
Gaminimas: Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis. Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei
pipirus. Veršieną sudedame į marinatą, padedame šaltai ir marinuojame apie 24 valandas. Mėsą nusausiname ir pabarstome druska. Kepame grilyje 15-20 minučių, pašlakstydami marinatu. Kiekvieną porciją papuošiame petražolės šakele. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|