Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g žuvies file
Sojos padažo
Citrina
Prieskoniai
Kiaušinis
Aliejus

Gaminimas:
Padaryti marinatą: išpausti citrinos sultis, sumaišyti su žuvies prieskoniais ir sojos padažu. Marinatu ištrinti supjaustytą žuvies file, palaikyti marinate per naktį. Žuvį pavolioti miltuose, išplaktame kiaušinyje ir kepti ant aliejaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg žuvies
200 ml aliejaus
2 kiaušiniai
Žuvies prieskonių
100 g miltų
Marinatui:
1 stiklinė vandens
50 ml acto
5 juodieji pipirai
5 kvapnieji pipirai
lairo lapelis
druskos ir cukraus.


Gaminimas:
Pagaminam marinatą. Į jį merkiam supjaustytą gabaliukais žuvį ir marinuojame 2 - 3 valandas. Išėmę žuvį iš marinato ją nusausinam. Kiaušinį išplakam su prieskoniais. Merkiam žuvies gabaliukus į kiaušinio plakinį, tada apvoliojam miltuose ir dedam kepti. Kepam iš abiejų pusių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai