Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viena gineja lygi? .. silingui,
Viena PAR valstybiniu kalbu, susidariusi olandu klabos pagrindu,
Vienintele musulmoniska salis, kur nuo 1960 metu legalizuoti abortai, viesnamiai, prostitucia,
Vienintelis is dievu, kuris gimes patiko visiems dievams,
Vienintelis zemynas, kuri kerta ir pusiaujas ir pradinis dienovidinis,
Sodininkų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Sodo g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Sodžiaus g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Spaudos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Sporto g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 l vandens 2 galvutės nuvalytų česnakų 5 valgomi šaukštai su kaupu kasonado (rudas cukrus) 5 lauro lapai 5 x 4 = 20 pipirų žirneliai (raudoni, juodi, balti) 5 valgomi šaukštai
vegetos 5 valgomi šaukštai jūros druskos 5 arbatiniai šaukšteliai stambios druskos 5 x 100 ml = 0.5 l balto vyno 5 x 50 ml = 0.25 l Soy sauce 5 x 50 ml = 0.25 l balto acto 5 x 50 ml = 0.25 l balzaminio acto
Gaminimas: Visus produktus, išskyrus baltą,
balzaminį actą ir vyną, sudėti į didelį puodą, užvirti ir užvirus dar pavirkite apie 5 min. Supilkite vyną, nuimkite nuo karštos ugnies ir padėkite į šoną, kad truputį atvėstų (15min). Nelaukite, kol visai atvės, pilkite abu actus ir karštu marinatu užpilkite karštas daržoves. Tokiu marinatu galima
marinuoti mažus agurkėlius, patisonus, briuselio kopūstus, mažas morkytes ir įvairius grybus, ypač kazlėkus, žaliuokes, raudonikius. P.S: Marinuotus grybus būtina laikyti šaldytuve, nes anearobinese (be deguonies) sąlygose gali pasigaminti botulizmo toxinas. Jis praktiškai nesigamina žemoje
(pvz šaldytuvo temperatūroj). Botulizmo toxinas taip pat žuva užvirus. Todėl kas nelaiko marinuotų grybų šaldytuve prieš vartojant siulyčiau užvirt tame pačiame marinate, atvėsinti ir valgyti, kaip paprastai. Skonis tas pats, bet 100% garantija, kad užmušite toxiną. Supraskite teisingai, kad retai
kada pasitaiko butulizmo sporos, bet jas neįmanoma sunaikinti namų sąlygom ( reikia 120c ir 1.5atm slėgio). Sporos nėra pavojingos, tik jų gaminamas toksinas, todėl siūlau naudotis mano patarimais.
|
|
|
|
|