Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
450 g kotletų
Padažui:
1-2 šaukšteliai imbiero
200 g pievagrybių
400-500 ml pieno
25 g sviesto
1 šaukštelis sojos padažo
3-4 šaukšteliai miltų
1 saujelė svogūnų laiškų
Druska, malti pipirai - pagal skonį
 


Gaminimas:
Keptuvėje pasidarome padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalelį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti, priklauso nuo to, kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio, dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio - anksčiau). Įdėti kelis šaukštelius miltų, druskos, maltų pipiriukų. Viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti šaukštelį sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus:)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai