Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokia dabartine sali romenai vadino Helvecija,
Kokia deive, pasak graiku mitu, yra islindusi ("gimusi") is Dzeuso galvos,
Kokia diena buvo uzvakar, jei nuo dienos, kuri bus uzporyt, lieka dvi dienos iki sestadienio,
Kokia Dramblio Kaulo Kranto sostine,
Kokia Dzibucio sostine,
Palangos g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Paragų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Parko g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Pasvaigės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Pašlaitės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Reikės: 1 kg kiaulienos kumpio (ar kokios kitos dalies) mėsos Druskos Pipirų Pomidorų pastos ar kečupo Svogūno 1 v.š. miltų
Gaminimas: 1. Mėsą supjaustykite mažais
gabalėliais, paprieskoniuokite. Užpilkite vandeniu, kad vos vos apsemtų. Virkite puode apie 1 valandą. 2. Svogūnus pakepinkite su aliejumi ir trupučiu sviesto, įdėkite šaukštą miltų, išmaišykite ir įpilkite šlakelį vandens. Tuomet sudėkite pomidorų pastą ar kečupą. Palaukite, kol sutirštės ir
bebaigiant virti mėsai, supilkite į puodą. 3. Tada dar kelias minutes pavirkite.
|
|
|
|
|