Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Malta mėsa - 300 g
Kiaušiniai - 1 vnt.
Džiūvėsėliai - 3 valg. šaukšt.
Penkių rūšių pipirų mišinys - pagal skonį
Druska - pagal skonį
Didelės pievagrybių galvutės - 4 vnt.
saldyti malti spinatai - 100 g
Fermentinis sūris (tarkuotas) - 50 g
Maggi Idea vištienai su pievagrybiais - 1 pakelis
Grietinėlė (liesa) - 200 ml
Vanduo - 150 ml

Gaminimas:
1. Iš mėsos, prieskonių, džiuvėsėlių ir kiaušinio suminkom tešlą ir kepam kotletukus. Džiuvėsėlių kiekis priklauso nuo tešlos šlapumo. Šiaip neturi būti sausa. Iškepusius nusausiname, kad nebūtų prisigėrę daug aliejaus.

2. Atsišaldome špinatus ir sumaišome masę su tarkuotu sūriu. Nuplauname pievagrybių galvutes ir išimame kotelius. Galvutes įdarome špinatų ir sūrio mišiniu. Dedame į orkaitę ir kepame 200 0C karštumo apie 15-20 minučių, kol sūris gražiai aprus.

3. Maggi Idea sumaišome su grietinėle ir vandeniu ir pilame į puodą. Užvirus dedame į puodą kotlečiukus. Virimo laikas priklauso nuo to, kiek laiko kepėte maltinukus keptuvėje. Aš maggi idea mišinyje viriau apie 15 minučių, nuolat pamaišant, kad padažas nepriliptų prie puodo kraštų ar dugno. Išvirusius patiekti su įdarytais pievagrybiais, kuo daugiau padažo, kuriame virė maltinukai, ir pagal skonį bulves ar ryžius. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai