Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bažnyčios skg., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Beržų g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Darbininkų g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Eglių skg., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Geležinkelio g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 60 g maltos kiaulienos 60 g maltos jautienos 0,2 kiaušinio 50 g kopūsto (Kopūstas) 0,2 svogūno krapai druska pipirai muskato riešutai aliejus
kepimui
Gaminimas: Kopūstą susmulkiname ir apverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi pakepame svogūną, sudedame apvirtą kopūstą ir troškiname, kol kopūstas suminkštėja. Troškindami įpilame susmulkintų krapų, druskos, pipirų, muskato riešuto. Jei reikia, įpilame truputį
vandens nuo virusio kopūsto. Mėsą sumaišome, įdedame kiaušinio, druskos, pipirų ir išminkome. Iš mėsos padarome blynelį, į jo vidurį dedame 1 šaukštą įdaro ir suformuojame maltinį. Jį apkepame keptuvėje su aliejumi, o po to dedame į puodą ir verdame 15-20 min. ant nedidelės
ugnies. Patiekiame su bulvių koše, apvirtais ir pakeptais brokoliais, cukinijomis arba paprikomis.
|
|
|
|
|