Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 gr. kiaulienos, 1 riekelės mirkyto batono, 1 šaukšto manų, 1 šaukšto krakmolo, 1 mažo kiaušinio, prieskonių maltai mėsai, gabalėlio patisono, gabaliuko moliūgo, gabaliuko
cukinijos, pusės paprikos , 1 svogūno, 1 saliero stiebo, džiuvėsių apibarstymui, druskos, muskato, baltųjų pipirų, šaukšto majonezo.
Gaminimas: Mėsą sumaišyti su kiaušiniu, krakmolu, manais, batonu, šaukštu prieskonių maltai mėsai. Burokine tarka
susmulkinti visa daržoves. Į jas įberti pusę šaukštelio druskos, trupučiuką muskato, bei baltųjų pipirų ir išmaišyti su majonezu. Salotas nusunkti ant kiaurasamčio, bet to skysčio patartina neišpilti - gaunasi skanus padažas. Padaryti 2 mėsos ,,zuikius'', prikimštus daržovių įdaro. Apibarstyti
džiuvėsiais ir kepti apie1 val. Bandžiau apibarstyti juos tarkuotomis bulvėmis, bet, kai iškepė, paviršius gavosi per kietas.
|