Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
450 g. maltos mėsos;
2 pomidorai;
200 ml grietinės;
50 ml. pieno;
3 riekės baltos duonos;
1 svogūnas;
česnako skiltelės;
kapotų petražolių;
kapotų bazilikų;
kiaušinio trynys;
šaukštas aliejaus;
maltų pipirų;
druskos.


Gaminimas:
Pomidorus perpjaukite pusiau, išskobkite sėklas, minkštimą supjaustykite. Duoną išmirkykite piene, dėkit į kombainą ir maišykit su mėsa, kapotu svogūnu, pomidorais, smulkintu česnaku, kiaušinio tryniu ir puse kapotų žalumynų, įberkit druskos ir pipirų.
Drėgnomis rankomis suvoliokit maltinius ir 12 - 15 min. kepkite iš abiejų pusių.
Likusius kapotus žalumynus sumaišykite su grietine, gardinkite druska ir pipirais. Padažą pilkit ant karštų maltinių. Tiekit su bulvių koše.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai