Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Oficiali Kambodzos religija,
Psichologijos saka, nagrinejanti zmogaus poziuri i mirti, mirstanciojo ir jo artimuju isgyvenimus, ieskanti psichologiniu priemoniu mirstanciojo dvasinei busenai palengvinti,
Didelis susikaupimas, susimastymas, susitelkimas, meditacija,
Ikyri baime parausti zmoniu draugijoje,
Sunvysnes alkaloidas,
P. Cvirkos g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Pakrantės g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Paliepių g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Rytų g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Skroblų g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,25 šaukštelio druskos 8 lazanja makaronų lakštai 500 g šparagų daigų (Šparagai) 200 g varškės 2 šaukštai susmulkintų česnako laiškų 2 šaukštai pieno 1-2 šaukštai susmulkintų
šviežių krapų 1 skiltelė česnako, susmulkinta 1 šaukštas citrinos sulčių 0,5 šaukštelio šviežiai maltų pipirų 170 g plonai supjaustytos rūkytos lašišos 8 česnako laiškai (nebūtina)
Gaminimas: 1. Dideliame puode užvirkite 3 litrus vandens;sudėkite druską ir lazanjos
lakštus. Virkite makaronus 10-12 minučių arba kol makaronai bus beveik minkšti. 2. Nulaužkite ir išmeskite šparagų kotų galus. Jei reikia, sutrumpinkite šparagus iki 12-13 cm. Sudėkite šparagus į verdančius makaronus; virkite dar 3 minutes. Nusunkite; perplaukite šaltu vandeniu. Vėl nusunkite ir
nusausinkite makaronus popieriniais rankšluosčiais. 3. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite varškę, susmulkintus česnako laiškus, pieną, krapus, česnaką, citrinos sultis ir pipirus. 4. Ant kiekvieno lazanja lakšto vieno sluoksniu paskirstykite 2 šaukštus varškės mišinio. Lašišą padalinkite
tarp visų makaronų, suformuodami iš jos vienodą sluoksnį ant kiekvieno lakšto. 5. Ant kiekvieno lakšto vienos pusės sudėkite po tris šparagus, palikdami išsikišusias viršūnėles. Suvyniokite. Jei norite, suriškite šviežiu česnako laišku.
|
|
|
|
|