Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g stambesnių makaronų,
150 g fermentinio sūrio,
3 kiaušiniai,
2 v. š. majonezo,
100 ml pieno (grietinėlės),
2 vidutinio dydžio svogūnai,
1 didesnė morka,
prieskoniai makaronams,
druska, krapai
aliejus kepimui


Gaminimas:
Makaronus išvirti kol suminkštės pasūdytame vandenyje. Išvirusius makaronus perplauti vandeniu, kad nesuliptų, palikti nuvarvėti.
Svogūnus supjaustyti nesmulkiais gabaliukais, morkas sutarkuoti stambia tarka. Svogūnus su morkomis pakepinti aliejuje.
Fermentinį sūrį sutarkuoti stambia tarka.
Kiaušinius, majonezą ir pieną (grietinėlę) išplakti su prieskoniais.
Į kepimo skardą ipiltus truputi aliejaus sudėti makaronus sumaišytus su pakepintomis daržovėmis ir pusė tarkuoto sūrio. Tada supilti ant makaronų plaktų kiaušinių masę. Likusį sūrį pabarstyti ant viršaus apkepo.
Kepti orkaitėje apie 30 min 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį apkepą pabarstyti krapais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos faršo
1 svogūno
200 g pievagrybių
200 g sūrio
500 g makaronų
Prieskonių


Gaminimas:
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Faršą pakepinti keptuvėje su česnakais, svogūnais ir prieskoniais. Baigiant kepti, sudėti pjaustytus pievagrybius. Į kepimo indą dėti sudėti išvirtusd makaronus, ant jų sudėti faršą su grybais, o viršų pabarstyti tarkuotu sūriu. Viską pašauti į orkaitę ir kepti apie 20 minučių.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai