Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 v. š. aliejaus
500 g maltos mėsos
1 didelė svogūno galva, smulkiai supjaustyta
2 saliero stiebai, susmulkinti
2 skiltelės česnako, išspaustos spaudykle
1 v. š. miltų
90 g pomidorų tyrės
150 ml jautienos sultinio
150 ml sauso raudono vyno
400 g skardinė konservuotų pomidorų, supjaustytų kubeliais
druskos, juodųjų pipirų
500 g makaronų

Gaminimas:
Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai