Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tam tikras antspaudas sutvirtinti dokumentams,
Tam tikras galvosukis, kai grafiniais simboliais, sutartiniais zenklais ir piesiniais uzsifruojamas koks nos zodis, posakis,
Tam tikras kablys kibirui is sulinio istraukti,
Tam tikras kiekis, dydis, dalis, norma,
Tam tikras leidimas ka nors daryti pagal sutarti,
J. Kriščiūno g., Akademijos mstl., Kėdainių r. sav.,
Jaunimo g., Akademijos mstl., Kėdainių r. sav.,
Kranto g., Akademijos mstl., Kėdainių r. sav.,
Lauko g., Akademijos mstl., Kėdainių r. sav.,
Parko g., Akademijos mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos sparnelių 1 arbatinis šaukštelis tarkuoto imbiero 2 valgomi šaukštai medaus 2 valgomi šaukštai marinato nuo marinuoto imbiero arba ryžių acto 3 valgomi šaukštai pomidorų
padažo 1 valgomas šaukštas sojos padažo 2 skiltelės česnako 0,5 čili pipiriuko druska pipirai
Gaminimas: Proporcijas galite reguliuoti pagal save :) Visus produktus apart vištienos sparnelių sumaišykite iki vienalytės masės. Vištienos sparnelius (aš
nupjaunu viršutinę dalį) pamerkti į marinatą, apvalioti, kad sparneliai pasidengtų marinatu ir palikti bent 2 valandom. Sudėti į kepimo indą, geriausiai su dangčiu, bet jei neturite galite uždengti aliuminio folija ir kepkite įktaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 40 - 50 minučių, po 20
minučių išimkite sparnelis ir apvartykite ant kito šono :) po to atidenkite ir leiskite padažui nugaruoti, o sparneliams gražiai apskrusti. Kadangi mano padažas buvo nepakankamai tirštas, taigi padažą supyliau į puodelį ir pakaitinau ant vid. ugnies dar apie 5 minutes, kai padažas sutirštėjo
apliejau karštus sparnelius ir patiekiau. Lipnus padažas padengė visus sparnelius, beliko tik pirštus laižytis nuo sultingų sparnelių bei lipnaus padažo
|
|
|
|
|