Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg vištienos sparnelių
1 arbatinis šaukštelis tarkuoto imbiero
2 valgomi šaukštai medaus
2 valgomi šaukštai marinato nuo marinuoto imbiero arba ryžių acto
3 valgomi šaukštai pomidorų padažo
1 valgomas šaukštas sojos padažo
2 skiltelės česnako
0,5 čili pipiriuko
druska
pipirai


Gaminimas:
Proporcijas galite reguliuoti pagal save :)
Visus produktus apart vištienos sparnelių sumaišykite iki vienalytės masės.
Vištienos sparnelius (aš nupjaunu viršutinę dalį) pamerkti į marinatą, apvalioti, kad sparneliai pasidengtų marinatu ir palikti bent 2 valandom.
Sudėti į kepimo indą, geriausiai su dangčiu, bet jei neturite galite uždengti aliuminio folija ir kepkite įktaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 40 - 50 minučių, po 20 minučių išimkite sparnelis ir apvartykite ant kito šono :) po to atidenkite ir leiskite padažui nugaruoti, o sparneliams gražiai apskrusti.
Kadangi mano padažas buvo nepakankamai tirštas, taigi padažą supyliau į puodelį ir pakaitinau ant vid. ugnies dar apie 5 minutes, kai padažas sutirštėjo apliejau karštus sparnelius ir patiekiau.
Lipnus padažas padengė visus sparnelius, beliko tik pirštus laižytis nuo sultingų sparnelių bei lipnaus padažo
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai