Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Asmuo, kuris pasakineja,
Asmuo, kuris per lenktynes (dazniausiai zirgu), profesionalu sporto varzybas tarpininkauja susilazinimams,
Asmuo, nebijantis rizikuoti, kurdamas nauja gamini arba tobulindamas verslo organizavima,
Asmuo, nuo kurio kilo zodis kaizeris,
Asmuo, padares isradima,
Šelvių g., Mažųjų Šelvių k., Vilkaviškio r. sav.,
Šešupės g., Norvaišų k., Vilkaviškio r. sav.,
Dvaro g., Paežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Rožių g., Paežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Juodkalnio g., Pajevonio k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis jaučio liežuvis druskos pipirų prieskonių 100 g šviežių pievagrybių 1 šaukštas miltų 50 g sviesto 1 svogūnas 1 stiklinė sultinio Gaminimas: Liežuvį išverdame pasūdytame vandenyje su
prieskoniais. Nulupame, supjaustome ir sudedame į lėkštę. Padažui: pievagrybius nuvalome, susmulkiname ir kepame su sviestu. Paskui įberiame supjaustytą svogūną, prieskonius, miltus, dar truputį pakepame, supilame sultinį ir užviriname. Šiuo padažu užpilame liežuvį. Valgome karštą su virtomis
bulvėmis arba bulvių koše.
|
|
|
|
|