Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 liežuvis
2 - 3 lauro lapai
pipirai
druska
2 - 3 skiltelės česnako
2 arbatiniai šaukšteliai majonezo
3 arbatiniai šaukšteliai krienų


Gaminimas:
Liežuvį įtrinti prieskonių mišiniu – druska, pipirais, išspaustu česnaku, smulkintais lauro lapais.
Įmasažuotą į liežuvį, palikti pusdieniui, geriausiai parai ir po to virti apie 1,5 – 2 val (priklauso nuo liežuvio dydžio).
Išvirus šiek tiek atvėsinti ir dar neatšalūsį nulupti, atvėsęs jau sunkiai lupsis. Nuluptą liežuvį supjaustyti griežinėliais ir patiekti su padažu – sumaišyti majonezą su krienais.
Dekoruoti galite su virta morka.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Ingredientai:

Kiauliena, 1 kilogramas
Daržovės
Majonezas



Gaminimo instrukcija:
Liežuvius virti pasudytam vandenį sy lauro lapelių, krapais, pipirų žirneliais apie 1 val. 20 min. Atvėsinti. Iš daržovių pagaminti jūsų mėgstamą mišrainę. Paduoti liežuvius su majonėzų bei daržovėmis.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai