Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kako se,
palaužti ką ar kam,
versicherungspolice,
selbstgemachtes kimchi,
ist 3 in 1 gut duschgel,
?? ??????,
sind korinthen gesund,
dagbladet nyheter,
mom search forum,
spiegel.de,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lelijų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Liepų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Lino g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
M. Valančiaus g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Miškininkų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaulės liežuvis 2 kiaulės ausys 1 morka 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų prieskonių druskos
Gaminimas: Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20
min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais. Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome. Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.
|
|
|
|
|