Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaulės liežuvis 2 kiaulės ausys 1 morka 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų prieskonių druskos
Gaminimas: Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20
min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais. Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome. Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.
|
|
|
|
|