Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 900 gramų liesos varškės 4 kiaušiniai 200 gramų riebios grietinės 150 gramų cukraus 1 citrina 140 gramų maltų džiuvėsėlių 70 gramų sviesto 2 lašai vanilės esencijos 2 šaukšteliai aguonų Vaisiai arba uogos papuošimui Gaminimas: Į dubenį sudedame varškę, kiaušinius, cukrų, vanilės esenciją, aguonas, pusės citrinos žievelę ir supilame išspaustas citrinos sultis. Viską gerai sutriname. Išlydome sviestą ir sumaišome su džiūvėsėliais. Gautą masę tolygiai paskistome aukštoje apvalioje kepimo formoje ir kepame 150 laipsnių orkaitėje, kol apskrus. Kai pyrago padas bus iškepęs, ant jo pilame varškės įdarą ir vėl pašauname į orkaitę, kurios temperatūra šįkart turi būti ne daugiau kaip 130 laipsnių. Kepame apie 50 minučių. Ant iškepusio pyrago viršaus užpilame truputį cukrumi pasaldintos grietinės. Vėl dedame į tos pačios temperatūros orkaitę 5 minutėms. Pyragą atvėsiname (geriausia per naktį). Prieš patiekdami papuošiame vaisiais arba uogomis. Labai skanu su braškėmis arba melionais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai