Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dambraukos g., Trakiškių k., Marijampolės sav.,
Dambraukos skg., Trakiškių k., Marijampolės sav.,
Medeliškių g., Trakiškių k., Marijampolės sav.,
Skriaudučio g., Trakiškių k., Marijampolės sav.,
Steponiškių g., Trakiškių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 2 kiaušiniai 1 stiklinė pieno 15 g mielių druskos 1 apvali bandelė, pamirkyta piene taukų arba aliejaus kepimui
Gaminimas: Mieles atskiesti šaukštu pieno ir
pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje. Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, nusunkti sultis. Užpilti verdančiu pienu, įmesti trynius, mieles, išspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti. Pridengti rankšluostėliu ir pusvalandžiui palikti šiltoje
vietoje. Baltymus standžiai išplakti, sumaišyti su bulvėmis, kruopščiai išmaišyti. Keptuvėje pašildyti taukus, bulvių masę dėti šaukštu ir iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą. Patiekti su grietine arba padažais.
|
|
|
|
|