Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasakrėtė,
Rasakila, Fasaja,
Rasa, Vilniaus Lopšelis - Darželis,
Rasa, Teniso Klubas,
Rasa, Sulčių Baras, Marlita,
Gedimino g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Gėlių g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
J. Dalinkevičiaus g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
J. Janonio g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Kampo g., Naujosios Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai ir 2 kiaušinių tryniai 1/4 l pieno 250 g miltų 1/4 šaukštelio druskos 1/4 l mineralinio vandens 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų (30 g) 175 g konservuotų
šparagų 100 g konservuotų pievagrybių 1/4 l grietinės 200 g kumpio 1 svogūnas 3 šaukštai aliejaus 200 g maltos mėsos baltųjų pipirų 2 šaukštai kapotų petražolių
Gaminimas: Į dubenėlį įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti miltus bei druską.
Galiausiai supilti mineralinį vandenį, išplakti tešlą ir palikti, kad pabrinktų. Padažui įkaitinti sviestą ir pakepinti 2 šaukštus miltų. Supilti šparagus bei pievagrybius ir supilti grietinę. Maišant virinti 10 minučių. Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais. Keptuvėje
įkaitinti šaukštą aliejaus, suberti svogūno kubelius, suversti maltą mėsą ir kepant maišyti, kad mėsa būtų biri. Pagardinti druska, pipirais ir suberti kumpio kubelius. Keptuvėje įkaitinti likusį aliejų ir iškepti lietinius. Kiekvieną lietinį aptepti įdaru ir susukti voleliu. Į padažą suversti
nuvarvintus šparagus, grybus, suleisti trynius ir pagardinti prieskoniais. Lietinius dėti į pusdubenį, užpilti paruoštu padažu ir apkepti orkaitėje. Prieš patiekiant apibarstyti petražolėmis.
|
|
|
|
|