Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 pieniškos dešrelės
Tešla lietiniams (kiaušinis,miltai,truputis pieno,vandens,aliejaus)
50 g petražolių
Agurkas
Pomidoras
truputis paprikos
2 alyvuogės

Gaminimas:
Padarome lietinių tešlą, į ją įdedame pjaustytas petražoles ir kepame lietinius. Dešreles išverdame ir kol viskas karšta lietinius sukame su dešrelėmis, pjaustome ritinukais ir suveriame ant iešmelio su daržovėmis (daržoves iš anksto susipjaustykite, kad lietinukai neatšaltų). Aš suku lietinius su pirštinėmis, nes sukti rankomis labai karšta. Nelaukti, kol atvės - į stalą patiekti KARŠTUS.

Lietinukai atrodo spalvingai, o petražolių skonio  net nesijaučia, bet tokie lietinukai daug sveikesni ir derinsis su daržovytėmis. Tad vaikučiai mielai valgo, mano dukrytė net papriką tada suvalgo (kas nemėgsta, galima jos nedėti, o verti su jūsų vaikučio mėgiamomis daržovėmis, galima net su virtomis daržovėmis). Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai