Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,75 stiklinės vandens
1 kiaušinis
5 - 7 šaukštai miltų
žiupsnelis druskos
žiupsnelis cukraus
1 šaukštas saulėgrąžų aliejaus

Kremui:
1 indelis mascarpone sūrio
3 šaukštai gervuogių arba aviečių uogienės
1 šaukštelis šviežiai spaustų citrinos sulčių
aliejaus kepimui

Gaminimas:
Iš lietiniams skirtų ingridientų užsimaišome lietinių blynų tešlą. Iškepame lietinius. Atvėsiname truputį, susukame kiekvieną lietinį voleliu ir perpjauname per pusę. Dedame į keptuvę, kurioje yra jau įkaitintas aliejus, gražiai apkepiname iš visų pusių. Kremui marscaponę, uogienę ir citrinų sultis gražiai išsukame. Lėkštės centre dedame kremą, aplinkui apdėliojame jau truputį pravėsusiomis dūdelėmis. Kišame dūdelę į kremą, kabiname ir valgome. Skanu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai