Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Švendrių g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Tujų g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Tvenkinio g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Užuovėjos g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Vakarų g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 obuoliai, 50 gramų sviesto, 3 šaukštai "Demerara" cukraus, 3 šaukštai razinų, 6 lietiniai blynai
Gaminimas: Obuolius nulupti, išimti šerdį ir supjaustyti kubeliais. Razinas
nuplauti ir pamerkti vandenyje ar rome. Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti obuolius ir maišant pakepti apie 5 minutes. Tada apibarstyti cukrumi, suberti razinas ir dar kelias minutes kepti. Dėti įdaro ant lietinio blyno vidurio, padaryti ryšulėlius ir surišti apelsinų žievele ar gražiai persmeigti
mediniu pagaliuku. Dėti į sviestu pateptą kepimo indą, palaistyti tirpintu sviestu ir kepti apie 170 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.
|
|
|
|
|