Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušiniai
250 g cukraus
800 ml pieno
500 g miltų
500 g varškės
50 g sviesto


Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su cukrumi (200 g). Po to įmaišykite pieną ir miltus. Patepkite sviestu keptuvę ir į gerai įkaitintą keptuvę pilkite blynų tešlos. Plonus blynus per visą keptuvės plotį kepkite, kol abi pusės gražiai pagels t.y. apie 1-1,5 minutės.
Varškę pertrinkite su likusiu cukrumi ir pridėkite į blynus. Susuktus blynus dar kartą pakepinkite keptuvėję (nebūtina).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g kvietinių miltų
100 g varškės
0,5 stiklinės pieno
1 kiaušinis
3 v. š. cukraus
uogų džemas
aliejus (kepimui)
 


Gaminimas:
Iš miltų, pieno, kiaušinio, cukraus ir gerai ištrintos varškės sumaišyti skystą tešlą ir iš kepti lietinius.
Ant iškepusių lietinių dėti džemo, perlenkti ir apkepti iš abiejų pusių.
Galima patiekti su plakta grietinėle.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai