Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g miltų
½ l pasukų
3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos
400 g maltos mėsos
1 šaukštas sojų padažo
4 šaukštai chereso
1/8 l grietinės
4 šaukštai džiūvėsėlių
juodųjų pipirų
2 šaukštai sviesto
1/8 l mėsos sultinio


Gaminimas:
Miltus suberti į dubenėlį, pamažu supilti pasukas ir užmaišyti tešlą. Įmušti 2 kiaušinius, įberti druskos ir gerai išplakti.
Maltą mėsą sumaišyti su sojų padažu, cheresu, sukrėsti grietinę, suberti džiūvėsėlius ir įmušti kiaušinį. Faršą gerai išminkyti, pagardinti druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek sviesto, įpilti šiek tiek tešlos, pavartyti keptuvę, kad tešla tolygiai pasiskirstytų ir iškepti ploną lietinį. Taip pat kepti ir kitus lietinius.
Iškepusius lietinius aptepti faršu, susukti ir glaudžiai sudėti į nedidelę kepimo formą. Užpilti sultinio, uždengti dangčiu ir troškinti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai