Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g miltų,
0.5 l alaus,
3 kiaušiniai,
šaukštas grietinės,
druskos,
cukraus pagal skonį,
maltų džiūvesėlių,
pieno,
aliejaus kepti.


Gaminimas:
Du kiaušinių trynius ištrinkite su grietine. Įberkite cukraus ir druskos. Įpilkite stiklinę alaus ir viską išplakite. Berkite miltus, gerai išmaišykite, kad nebūtų gumuliukų, supilkite likusį alų.      Išplaktus 2 kiaušinių baltymus taip pat krėskite į tešlą, viską dar kartą išmaišykite. Šaukštu pilkite blynelių tešlą į karštą lašiniais suteptą keptuvę, stenkitės, kad blynelis būtų kuo plonesnis. Apkepkite iš vienos pusės. Apkepusią pusę gardinkite įdaru: mėsos, paštetu, džemu, varške ir t.t. Blyną suvyniokite į vamzdelį, pamirkykite likusio kiaušinio ir pieno mišinyje, apiberkite džiūvesėliais ir apkepkite. Blynelius galima paruošti iš anksto ir vėliau prieš tiekiant pašildyti orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kiaušinis;
keli šaukštai pieno;
1 šaukštelis cukraus;
žiupsnelis druskos;
miltų;
aliejaus kepimui.
Įdaras pagal fantaziją.


Gaminimas:
Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą, kad nebūtų jokių gumulėlių, labai gerai reikia išplakti. Šiek tiek į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus arba patepame kaimišku lašiniu ir pilame maždaug samtį tešlos, pavartome keptuvę, kad gerai pasiskirstytų tešla. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Įdaras nėra labai svarbus, kokį pasirinksite. Mano šeimyna mėgsta ir vienus valgyti. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g miltų
150 g sviesto
5 kiaušinių
800 ml jogurto
50 ml augalinio aliejaus
50 g cukraus
7 g druskos


Gaminimas:
Išplakite kiaušinius. Įmaišykite jogurtą, aliejų, cukrų, druską, sviestą ir miltus.
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite plonus blynes. 1 samtelis tešlos - 1 blynas. Kepkite, kol abi blyno pusės bus gelsvos.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai