Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Lietinių blynų tešla:
1 kiaušinis;
keli šaukštai pieno;
1 šaukštelis cukraus;
žiupsnelis druskos;
miltų;
aliejaus kepimui.

Įdaras:
kopūstai 200 gr;
virtą kiauliena 100 gr;
0,5 svogūno;
pipirai ir druska pagal skonį.

Pavoliojimui:
Džiūvėsėlių 100 gr;
2 kiaušiniai.

Gaminimas:
Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Kopūstus smulkiai supjaustome, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus

Receptas atsiųstas konkursui
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Lietinių blynų tešla:
1 kiaušinis
keli šaukštai pieno
1 šaukštelis cukraus
žiupsnelis druskos
miltų
aliejaus kepimui

Įdaras:
200 g kopūsų
100 g virtos kiaulienos
0,5 svogūno
pipirai ir druska pagal skonį

Pavoliojimui:
Džiūvėsėlių 100 g džiuvėsėlių
2 kiaušiniai


Gaminimas:
Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Kopūstus smulkiai supjaustome, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai