Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Neptuno palydovas, pavadintas vienos is nereidziu, graiku juru dievo Poseidono palydoviu, vardu,
Kita oficiali kalba Komoruose [viena is ju - prancuzu],
Graiku filosofas, pirmasis iskeles minti apie atomus [apie 400 m. Pr. Kr.],
Sumeru rastas, atsirades apie 3500-3100 m. pr. Kr., susidedantis is 1500 zenklu,
Saudmuo, sudarytas is tutos, penteles, parako ir kulkos arba sratu,
Bandužių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Bangų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Barškių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Bastionų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Bažnyčių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakuotės lazanijos Vištienos, virtos (aš naudojau kulšeles, kurias atskyriau nuo kaulo ir susmulkinau) Krapų Petražolių Padažui: 200 g grietinės 150 -200 ml
vandens Sojos padažo (nedidelis kiekis) Ketčupo 300 - 600 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Visus padažui skirtus ingridientus supilame į puodą ir užviriname. Imam kvadrato formos indą ir pradedam sluoksniuoti lazaniją. Į indą įpilame kelis
samčius padažo, sudedam pirmą sluoksnį lazanijos. Pabarstome žalumynais, sudedam dalį vištienos. Užpilame 2-3 samčius padažo. Dedam antrą sluoksnį lazanijos. Vėl dedam žalumynus, vištieną, padažą. Taip sluoksniuojame pagal jūsų norima sluoksnių kiekį. Sluoksniuoti lazaniją užbaigiame lazanijos
sluoksniu ir užpilus likusį padažą. Viršų apibarstome sutarkuotu sūrių. Kepam 220°C temp. 35 -40 min. Būtina sąlyga: Sluoksniuojant lazaniją - lazanijos lakštus dėti: vieną išilgai, kitą skersai. Tai būtina, kad jūsų lazanija nesubyrėtų ir laikytų formą. Negailėkite
padažo, atminkite, kad lazanija tai makaronai ir kad ji būtų minkšta ir sultinga, padažo turi būti nemažai. Juk makaronai turi išvirti kepimo procese. Iškeptą lazaniją išimkite iš orkaitės ir apklokite rankšluosčiu. Tegul pastovi apie valandą laiko. Tuomet susigers visas padažas, ji išbrinks,
bus skanesnė ir ją bus paprasčiau supjaustyti. Tarp kitko lazanija valgoma tik pašildyta, bet pas mane ji dažnokai neužsilaiko net valandos po iškepimo. Skanaus.
|
|
|
|
|