Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų g., Lindiniškių k., Vilniaus r. sav.,
Lindiniškių g., Lindiniškių k., Vilniaus r. sav.,
Riedulių g., Lindiniškių k., Vilniaus r. sav.,
Riešės g., Lindiniškių k., Vilniaus r. sav.,
Lytos g., Lytos k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Lazanija, lakštai, 500 gramų Sūris, 300 gramų Mėsa, 500 gramų
Svogūnai, 2 galvos Česnakas, 3 skiltelės Pomidorų padažas, 6 valgomieji šaukštai
Vynas, 150 gramų Sviestas, 3 arbatiniai šaukšteliai Pienas, 600 mililitrų Prieskoniai
Muskatas, 1 arbatinis šaukštelis Druska Pipirai
Gaminimo instrukcija: Paruoškite mėsos faršo padažą. Gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite smulkintą svogūną, gabalėliais pjaustytą morką, išspauskite česnaką,
trumpai pakepinkite. Kai daržovės suminkštės, sudėkite faršą, uždenkite dangčiu ir troškinkite. Stiklinėje sumaišykite 150 ml baltojo vyno, 100 ml vandens ir pomidorų padažą. Supilkite mišinį į keptuvę. Pagardinkite padažą prieskoninėmis žolelėmis ir pipirais, pasūdykite. Nebedenkite dangčio, kad
nugaruotų skysčio perteklius. Kepkite apie 20 min., kol padažas sutirštės. Kitoje keptuvėje paruoškite bešamelio padažą. Trumpai pakepinkite miltus, įmaišykite sviestą, pamažu supilkite pieną, maišydama kaitinkite, kol padažas ims tirštėti, suberkite tarkuotą sūrį, pasūdykite, pagardinkite muskatu.
Lazaniją kepkite stikliniame arba keraminiame inde. Jo dugną patepkite sūrio padažu, dėkite sluoksnį lazanijos lakštų, ant viršaus – sluoksnį mėsos faršo padažo, tada vėl sluoksnį lakštinių ir sluoksnį sūrio padažo. Toliau sluoksniuokite, kol indas bus beveik pilnas. Viršuje turi būti sūrio padažo
sluoksnis. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto parmezano. Kepkite 220°C temperatūroje apie 40 minučių. Prieš patiekdama leiskite pastovėti bent 10 min. Skanaus. Porcijų skaičius: 9
|
|
|
|
|