Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalgirio g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Žiedų g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Lanko g., Ražiškių k., Kauno r. sav.,
Saulės al., Ražiškių k., Kauno r. sav.,
Vasario 16-osios g., Ražiškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 v. š. želatinos 1 l vandens 400 g lašišos filė 1 morka 100g konservuotų žirnelių druskos pipirų
Gaminimas: Želatiną užpilame 100 ml vandens ir paliekame išbrinkt.
Litrą vandens pilame į puodą ir užkaičiame, kai užverda, dedam nuskustą morką, paliekam pavirt 10 min., po to dedam nuvalytą nuo žvynų lašišą. Verdam 15 min., prieš baigiant virt pasūdom ir įberiam pipirų. Išvirusią lašišą ir morką ištraukiame, o į viralą sudedame išbrinkintą želatiną, maišom, kol
ištirps (neužviriname). Morką ir lašišą supjaustome, sudedame į formeles, įdedame po šaukštą žirnelių ir užpilame karštu viralu. Paliekame ataušti, po to dedam į šaldytuvą, kad galutinai sustingtų.
|
|
|
|
|