Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 lašiša normalaus dydžio;
1 - 1,5 stiklinės virtų ryžių;
1 nediduko svogūno (nedėjau);
3 kiaušinių arba 70 ml. daržovių sultinio (bandžiau aš ir su taip ir taip);
1,5 stiklinės džiūvėsėlių (arba miltų);
druskos ir žuvies prieskonių pagal poreikį;
aliejaus kepimui.

Gaminimas:
Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!

P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g sūdytos lašišos filė
2 vidutinio dydžio agurkai
1 indelis Filadelfijos sūrio
Santa Maria druskos ir pipirų (truputį)
 


Gaminimas:
Vieną agurką supjaustykite griežinėliais, o kitą nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
Žuvies filė ištepkite Filadelfija sūriu per vidurį įtieskite agurko juostelę ir susukite. Gausite ritinėlį. Jį supjaustykite 1-2 cm griežinėliais. Apibarstykite prieskoniai pagal skonį.
Agurkų griežinėlius apipjaukite kaip gėlytes.
Lašišos griežinėlius uždėkite ant agurkų gėlyčių.
Skanu ir labai gražu. ;)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200-300 g sūdytos lašišos filė
2-3 kiaušiniai, virti
50 g fermentinio sūrio
2 šaukšteliai majonezo
1 šaukštelis smulkintų šviežių krapų


Gaminimas:
Smulkiai supjaustome kiaušinius, o sūrį sutarkuojame.
Kiaušinius sumaišome su sūriu, krapais ir majonezu.
Lašišos filė gabaliukus ištepame kiaušinių mase ir susukame.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g lašišos filė
100 g rikotos sūrio
1 a. š. citrinos sulčių
1 a. š. alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
1 saujelė graikinių riešutų
 


Gaminimas:
Imame sūrio gabaliuka ir apvyniojame jį lašišos file juostele. Sumaišome alyvuogių aliejų, citrinos ultis ir trintą česnaką. Mišiniu apšlakstome suktinukus. Viską apibarstome šviežiais arba džiovintais bazilikais. Patiakiame su daržovėmis ir sausoje keptuvėje paskrudintais riešutais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai