Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aukštupio g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Beržų g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Birutės g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Gedimino g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 lašišos pjausniai
Marinatui: 2 v. š. garstyčių 1 v. š. medaus 1 citrinos sultys ir tarkuota žievelė Gaminimas: Marinatui sumaišyti medų su garstyčiomis, supilti šviežiai
išspaustos citrinos sultis ir tarkuotą žievelę. Sumaišyti iki vientisos masės.
Kiekvieną pjausnį iš abiejų pusių ištepti garstyčių – medaus marinatu ir palikti pusvalandžiui pasimarinuoti. Pasiruošti 4 dvigubus folijos lapus kiekvienam kepsneliui, ištepti juos aliejumi, uždėti lašišos
gabalėlį, pabarstyti jį druska ir užlankstyti folijos kraštus kaip voko. Orkaitę įkaitinti iki 190?, sudėti “vokelius” ant grotelių ir kepti maždaug 20 min. Paruoštus lašišos kepsnelius patiekti padėtus ant salotos lapo su garstyčių padažu ir griežinėliu citrinos.
Skanaus!
|
|
|
|
|