Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
800g lašišos filė
druskos
pipirų
1 česnako skiltelė

Padažui:
200 ml 18% riebumo grietinės
šviežių krapų
nedidelis svogūnas
2 v.š. Dižono garstyčių
druska, pipirai
Gaminimas:
Sumaišykite grietinę, smulkiai supjaustytus krapus, susmulkintą svogūną ir garstyčias nedideliame inde. Paskaninkite druska bei pipirais ir palikite valandą kambario temperatūroje.

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Kepimo indą patepkite aliejumi, sudėkite lašišos filė, pabarstykite druska, pipirais ir trintu česnaku. Padažą užpilkite ant žuvies ir kepkite apie 30-40 min.

Patiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai