Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglių 3-Ioji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Ilgoji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žirnių Sodų 1-oji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žirnių Sodų 2-oji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žirnių Sodų 3-ioji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800g lašišos filė druskos pipirų 1 česnako skiltelė
Padažui: 200 ml 18% riebumo grietinės šviežių krapų nedidelis svogūnas 2 v.š. Dižono garstyčių druska,
pipirai Gaminimas: Sumaišykite grietinę, smulkiai supjaustytus krapus, susmulkintą svogūną ir garstyčias nedideliame inde. Paskaninkite druska bei pipirais ir palikite valandą kambario temperatūroje.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Kepimo indą patepkite aliejumi, sudėkite lašišos
filė, pabarstykite druska, pipirais ir trintu česnaku. Padažą užpilkite ant žuvies ir kepkite apie 30-40 min.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|