Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g lašišos
2 v.š. saulėgrąžų aliejaus
2 agurkai
150 g grietinės
3 v.š. svogūnų laiškų, krapų
2 v.š. citrinų sulčių
Cukraus, druskos, pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Lašišą įtrinti druska, citrinos sultimis.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti iki 180°C orkaitėje 40-45 min.
Susmulkinti agurkus, krapus, svogūnų laiškus ir išmaišyti su druska, pipirais, cukrumi, aliejumi ir grietine.
Žuvį patiekti su pasigamintu padažu. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai