Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Bijūnų g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Dvaro g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Ežero g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Fazanų g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g lašišos file 350 g ašišos faršo 150 ml grietinėlės 1 v. š. raudonos paprikos, smulkiai pjaustytos 100 g špinatų (šaldytų pakaks 50 g) Žiupsnelio baltųjų
pipirų Druskos, juodų pipirų 10 ml madeiros vyno
Gaminimas: 100 g faršo sumaišyti su špinatų tyre, druska ir paprika. Lašišos file įpjauti išilgai ir išskleisti, pagardinti druska, pipirais ir Madeira. Sudėti faršą su špinatais. Ant kepimo plėvelės iškloti 2/3 likusio
faršo ir dėti į kepimo formą (pailgą). Suglaustą lašių file dėti ant faršo,o ant viršaus užtepti likusį faršą. Formą gerai sukratyti, kad neliktų oro tarpų ir uždengti kepimo plėvele. Forma statyti į skardą su vandeniu ir kepti 170°C temp. apie 35 - 40 min. Pries išimant iš formos,
atšaldyti.
|
|
|
|
|