Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Černobylis, Lietuvos Judėjimo Prienų Komitetas,
Černobylis, Lietuvos Judėjimo Klaipėdos Miesto Komitetas,
Černobylis, Lietuvos Judėjimo Klaipėdos Komiteto Plungės Skyrius,
Černobylis, Lietuvos Judėjimas, Raseinių Komitetas,
Černobylis, Lietuvos Judėjimas, Klaipėdos r. Komitetas,
Pažangos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pelėdų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pelenėlių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pelesos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vydūno al., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kurapkos (po 200 g) 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 4 šoninės griežinėliai 4 šaukštai aliejaus 1/4 l raudonojo vyno 50 g kumpio 1 svogūnas 2 šaukštai
sviesto 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 šaukštas serbentų drebučių 1/8 l grietinės 1 šaukštelis krakmolo
Gaminimas: Kurapkas nuplauti, nusausinti, odą įtrinti druska ir pipirais. Krūtinėles apdėti šoninės griežinėliais ir surišti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir
apkepinti kurapkas. Supilti 2/3 raudonojo vyno ir 30 minučių troškinti uždengtoje keptuvė. Patroškinus paukščius apversti. Nuluptą svogūną ir kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Pakepinti su sviestu, sudėti likusius komponentus ir 10 minučių troškinti. Į keptuvėje likusius riebalus
supilti likusį raudonąjį vyną, šiek tiek pavirti, kol sutirštės. Padažą pagardinti pagal skonį ir patiekti padažinėje.
|
|
|
|
|