Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6-8 kiaušiniai
200-250 g lieso kumpio arba kumpio dešros
1 mažas šviežias agurkas (Agurkas)
1 šaukštas smulkiai sukapotų svogūnų laiškų
200 g majonezo
2 šaukšteliai krienų
cukraus
keli salotų lapai
žalių petražolių
druskos
pipirų

Gaminimas:
Kiaušinius išvirti kietai, ataušinti, nulupti ir išilgai perpjauti puselėmis. Atsargiai išimti trynius ir kruopščiai pertrinti juos su 3 šaukštais majonezo. Suberti smulkiai sukapotą rūkytą mėsą, svogūnų laiškus, išmaišyti, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Kiaušinių puseles užpildyti įdaru taip, kad atrodytų kaip supjaustyti kiaušiniai. Sudėti į pusdubenį, išklotą salotų lapais, apipilti likusiu majonezu, išmaišytu su krienais arba padažu, paruoštu iš grietinės ir krienų, pagardintu cukrumi, druska ir pipirais. Papuošti petražolių arba krapų šakelėmis bei šviežio agurko griežinėliais. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai