Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos kumpio
250 g maltos mėsos
250 g svogūnėlių
250 g pievagrybių
530 g konservuotų pomidorų
1 raudona paprika
1 žalia paprika
1 geltona paprika
3 šaukštai sviesto
1 obuolys
1 svogūnas
1 šaukštelis kario
1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų
1 šaukštas miltų
1/2 šaukštelio sultinio miltelių
druska
juodieji pipirai


Gaminimas:
Kumpį supjaustykite 2,5 cm storio griežinėliais ir pabarstykite kariu bei maltomis saldžiosiomis paprikomis.
Maltą mėsą pagardinkite druska ir pipirais bei suformuokite kukulius.
Nulupkite svogūnėlius, nuvarvinkite sietelyje grybus ir pomidorus, išvalytas paprikas supjaustykite griežinėliais, o obuolį nulupkite ir išpjaukite sėklalizdžius.
Ištirpinkite keptuvėje 2 šaukštus sviesto, apkepkite mėsos griežinėlius, kukulius, svogūnėlius, grybus ir paprikas. Kartu su pomidorais viską sudėkite į karščiui atsparų indą, pagardinkite mėgstamais prieskoniais, uždenkite ir kepkite karštoje orkaitėje.
Į keptuvėje likusius riebalus sutarkuokite obuolį ir svogūną. Pakepinkite, kol suminkštės, tuomet apibarstykite miltais, įpilkite 0,2 l vandens bei pagardinkite sultinio milteliais. Išvirtą padažą paskaninkite druska ir pipirais.
Patiekalui iškepus sudėkite į lėkštes ir pašlakstykite pasigamintu padažu.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai