Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Ingredientai:

Tešla, 1 pakelis
Kumpis, 200 gramų
Grybai, 180 gramų
Druska
Pipirai
Raudonėliai (Oreganas)
Grietinėlė, 200 mililitrų
Kiaušiniai, 3 vienetai
Sūris, 150 gramų
Paprika, 0,5 vieneto
Krapai
Alyvuogių aliejus



Gaminimo instrukcija:

Mielinę tešlą iškočiokite į rutulį ir palikite šiltoje vietoje apie 30 min. Tada tešlą išklokite kepimo formą pateptą riebalais, o dugną kelis syk subadykite šakute.
Į dubenį sudėkite nusunktus grybus, kubeliais supjaustytą kumpį, daržoves, susmulkintus žalumynus, prieskonius, berkite vos vos druskos ir išmaišykite. Tada sukdėkite viską į indą su išklota tešlą.
Kiaušinius išplakti kartu su grietinėlės sūriu ir šmaišyti tarkuotą sūrį (geriausia dviejų rūšių, pvz. mocarelą ir fermentinį). Užpilti šiuo užpilu pyragą.
Tartą pašauti į 180 - 190°C temp. orkaitę 30 min.

Skanaus.


Porcijų skaičius: 10
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai