Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Derkinčių g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
Geidučių g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
J. Baltrūno g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
Liepų g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
Mokyklos g., Šačių k., Skuodo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Tešla, 1 pakelis Kumpis, 200 gramų Grybai, 180 gramų
Druska Pipirai Raudonėliai (Oreganas) Grietinėlė, 200 mililitrų
Kiaušiniai, 3 vienetai Sūris, 150 gramų Paprika, 0,5 vieneto
Krapai Alyvuogių aliejus Gaminimo instrukcija:
Mielinę tešlą iškočiokite į rutulį ir palikite šiltoje vietoje apie 30 min. Tada tešlą išklokite kepimo formą pateptą riebalais, o dugną kelis syk subadykite šakute.
Į dubenį sudėkite nusunktus grybus, kubeliais supjaustytą kumpį, daržoves, susmulkintus žalumynus, prieskonius, berkite vos vos druskos ir išmaišykite. Tada sukdėkite viską į indą
su išklota tešlą. Kiaušinius išplakti kartu su grietinėlės sūriu ir šmaišyti tarkuotą sūrį (geriausia dviejų rūšių, pvz. mocarelą ir fermentinį). Užpilti šiuo
užpilu pyragą. Tartą pašauti į 180 - 190°C temp. orkaitę 30 min.
Skanaus.
Porcijų skaičius: 10
|
|
|
|
|