Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,75 stiklinės miltų
1,5 a. š. kepimo miltelių
0,25 a. š. druskos
0,5 stiklinės kambario temperatūros sviesto
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
0,25 stiklinės klevų sirupas (nebūtinai)
1 a. š. vanilinio cukraus
0,5 a. š. malto muskato
1 stiklinė pasukų
2 kriaušės
0,75 stiklinės stambiai kapotų graikinių riešutų


Gaminimas:
Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir druska.
Sviestą bei cukrų išmaišiau iki baltos masės.
Kiaušinius išplakiau su klevų sirupu, vaniliniu cukrumi bei maltu muskatu.
Viską sumaišiau dideliame dubenyje, subėriau su kepimo milteliais ir druska sumaišytus miltus ir išmaišiau iki vientisos masės.
Kriaušes nulupau, išėmiau sėklalizdžius ir supjausčiau didesniais kubeliais.
Supjaustytas kriaušes ir kapotus riešutus sumaišiau su tešla.
Tešlą sudėjau į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepiau apie 45 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Palikite atvėsti ir gardžiuokitės.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai