Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
3 kiaušinių tryniai 
200 g minkšto sviesto 
stiklinė cukraus 
2 - 3 stiklinės miltų 
vanilė 
šaukštelis kepimo miltelių
 
Įdarui:
keli lašai romo esencijos
indelis konservuotų kriaušių 
indelis kondensuoto pieno 
cinamonas


Gaminimas:
Atskirkite trynius nuo baltymo. Trynius išplakite su cukrumi iki baltumo, tada įmaišykite sviestą, vanilę, miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite minkštą tešlą. Trečdalį tešlos atgnybkite ir įdėkite į šaldytuvą. 
Įdaras: supjaustykite kriaušes kubeliais, įpilkite pusė indelio kondensuoto pieno, įlašinkite pusė šaukštelio romo esencijos, įdėkite šaukštelį cinamono. Viską gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite riebalais ir tešla išklokite formą. Supilkite įdarą. Likusią tešlos dalį, kuri buvo šaldytuve, sutarkuokite ir apibarstykite pyrago viršų, kad kuo mažiau liktų tarpų. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. 
Likusiu kondensuotu pienu aš asmeniškai aptepu visą pyragą ir papuošiu saldainiukais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai