Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g virtų ryžių,
1 didelis pomidoras,
1 mažas svogūnas,
1/2 raudonos saldžiosios paprikos,
300 g šaldytų virtų krevečių.

Padažui:
50 g alyvų aliejaus,
2 šaukštai raudonojo vyno acto,
1,5 arbatinio šaukštelio druskos,
1/8 arbatinio šaukštelio sausų garstyčių

Gaminimas:
Išverdame ryžius ir atšaldome. Didesniame inde suplakame aliejų, actą, druską ir garstyčias. Į paruoštą padažą sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus, sukapotą svogūną ir papriką. Viską sumaišome. Po to suberiame ryžius ir paruoštas krevetes. Uždengiame ir 2 val. palaikome šaldytuve.
Salotos paruoštos!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g išdarinėtų krevečių
2 v. š. majonezo
1 salieras
2 v. š. svogūnų laiškų
Druska
Pipirai
1 a. š. kapotų petražolių
0,5 citrinos sulčių


Gaminimas:
Krevetes perpjauti pusiau arba sudėti nepjaustytas. Salierą susmulkinti, sudėti prieskonius, krevetes, petražoles, svogūnų laiškus, pabarstyti druskos, pipirų ir išspaustų citrinos sulčių. Viską sumaišyti uždėjus majonezą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai