Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jurgio Matulaičio a., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jūrotiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Justiniškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg varškės (ricotta) 2 pakeliai vanilinio cukraus 1 indelis kondensuoto pieno 500 g šaldytų uogų (galite pasirinkti tokias, kokias turite) 250-300 g
pyragaičių
Gaminimas: Varškė gerai išmaišoma su vaniliniu cukrumi ir kondensuotu pienu. Desertas sluoksniuojamas taip: dedama šaldytų uogų ant indo dugno, tada užpilama dalis varškės masės, išdėliojami pyragaičiai, pilama likusi varškės masė ir užbarstoma uogomis. Dedama į
šaldytuvą bent 3 valandoms. Skanaus
|
|
|
|
|